van Lierop Adviesgroep jarenlange partner

Van Lierop Adviesgroep, is al weer geruime tijd sponsor van de Kerstcross. Het bedrijf is gespecialiseerd in financiële dienstverlening (verzekeringen, hypotheken, pensioenen en makelaardij). Op deze gebieden behartigen ze uw belangen. Dit begint op het moment van het aangaan van een verzekering, aankoop van een woning of het financieren van een woning. Er wordt onderzocht welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft. Zowel op de premie als op de voorwaarden. Bij schade zorgt Van Lierop Adviesgroep voor een zo vlot mogelijke en adequate schadeafwikkeling en nemen ze veel administratieve rompslomp uit handen. Ook houden ze u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner van vele inwoners en bedrijven in Noord-Holland.

Eén van de directeuren van Van Lierop Adviesgroep, Ruud Beerepoot, is naast deelnemer te zijn ook al jaren voorzitter van ons evenement. Samen met vele anderen gaat hij steeds de strijd aan met de natuur. Geen jaar is hetzelfde. De kernwoorden van Van Lierop Adviesgroep zijn; advies op maat, een persoonlijke benadering, afspraak is afspraak en echte interesse. Hun kernpunt bent u, de klant. Soms al generaties lang. Daar zijn ze trots op!

Samen met Van Lierop Adviesgroep en natuurlijk onze vele andere sponsoren en vrijwilligers, gaan wij er weer een onvergetelijke dag van maken.
Van Lierop Adviesgroep wenst alle deelnemers sportief succes en dat iedereen, inclusief de vele toeschouwers, weer mogen genieten van dit prachtige evenement.