Schipper Kozijnen nog minstens drie seizoenen hoofdsponsor Kerstcross Opmeer

Schipper Kozijnen verbindt zich opnieuw voor drie jaar als hoofdsponsor aan de Kerstcross Opmeer. Zondag 22 oktober zijn voorafgaand aan de wedstrijd VVS’46Woudia de handtekeningen onder een nieuwe samenwerking gezet.

Als hoofdsponsor van de Kerstcross Opmeer is Schipper Kozijnen al jarenlang één van de belangrijkste steunpilaren van het evenement. Schipper Kozijnen heeft zich altijd een betrokken sponsor getoond en we zijn dan ook zeer verheugd met de keuze om het contract opnieuw te continueren.

“Als familiebedrijf geloven wij in continuïteit op de lange termijn en een samenwerking voor meerdere jaren past hier bij. De Kerstcross Opmeer is een goed georganiseerde organisatie met een groot bereik in de regio en net als wij voortdurend bezig met toekomstige vernieuwing. Beiden inspireren zowel jongeren als volwassenen actief bezig te zijn en brengen veel mensen bijeen. Wij dragen hier graag een steentje aan bij.” aldus Jos Schipper namens Schipper Kozijnen.

De Kerstcross Opmeer is een jaarlijks hoogtepunt in de gemeente. Tijdens de 45ste editie op tweede Kerstdag wordt er voor zowel wandelaars als hardlopers een uitdagend en afwisselend parcours uitgezet in diverse afstanden. Tevens vormt de Kerstcross Opmeer jaarlijks het decor van het Noord-Hollands Crosskampioenschap.

Schipper Kozijnen is in 1969 begonnen als klein familiebedrijf en is nu een landelijk opererende organisatie met circa 180 medewerkers en showrooms in Opmeer, Amstelveen, Gouda, Groningen, Katwijk, Leeuwarden en Zwolle. Schipper Kozijnen biedt een totaalpakket rond kunststof en aluminium kozijnen, ramen, (automatische) deuren, schuifpuien, schuifdeuren, tuindeuren, dakkapellen, vliesgevels, entree- en winkelpuien.
Het West-friese bedrijf is actief in de woningbouw en de utiliteitsbouw: van renovatie van een enkele woning tot en met nieuwbouw van grootschalige projecten. Vakkundigheid, kwaliteit en servicegerichtheid staan daarbij voorop.
Veruit de meeste producten worden gemaakt in de eigen fabriek in Opmeer. Schipper Kozijnen beschikt over een eigen service & onderhoudsdivisie en verzorgt zelf de montage. Voor de productie van schuifpuien en dakkapellen werkt Schipper samen met De Verbinding BV, een unieke fabriek in Groningen waarin dove werknemers producten van hoge kwaliteit maken.