Op Tweede Kerstdag zal de Kerstcross weer van start gaan.

Op Tweede Kerstdag zal de Kerstcross weer van start gaan. Vele vrijwilligers zullen klaar staan om alle hardlopers en wandelaars een mooie dag te bezorgen. Er kan door de hardlopers weer gekozen worden uit diverse afstanden van 0,8 km voor de allerkleinsten tot 10 km voor de trimmers en wedstrijdlopers. De wandelaars kunnen kiezen voor een afstand van 5, 10 of 15 kilometer.

De voorinschrijving start dit jaar op zaterdag 28 oktober.

Kinderen tot en met 8 jaar mogen dit jaar gratis mee doen. Dit geldt voor zowel de hardlopers als de wandelaars. Wederom zal er gestreden worden om het Noord-Hollands Crosskampioenschap en uiteraard is er weer de Toploop. Voor alle deelnemers die zich hebben ingeschreven vóór 25 december is er een leuke verloting. De prijzen voor deze verloting staan opgesteld in de Oranjehal. Prijswinnaars kunnen hun prijs op Tweede Kerstdag vanaf 10.00 uur daar ophalen.

Alle informatie kunt u vinden onze website www.kerstcrossopmeer.nl.  Na afloop kunt u op deze site ook de uitslagen terugvinden met een filmpje van uzelf aan de finish. Wij hopen u Tweede Kerstdag te begroeten op het terrein van VVS’46 aan de Spanbroekerweg 120A te Spanbroek.

Wij wensen u veel sportief plezier!

Ruud Beerepoot

Voorzitter