Kerstcross Opmeer en Profile Obdam

Onze relatie met de Kerstcross is zo’n 35 jaar geleden ontstaan. In die tijd ging ik vaak naar Joop Andriessen sportmasseur in Lutjewinkel. Daar sprak ik Nic Houter, Barry Kneppers en Joop Andriessen over de Kerstcross. Het idee werd geboren om de hoofdprijzen fietsen te laten zijn. Vanaf die tijd sponseren we deze 2 fietsen van opoe fietsen toen tot nu de modernste Giant MTB’s.

Ons bedrijf Profile Obdam dat we samen leiden, Jolanda en George Floris bestaat dit jaar 60 jaar. Vader en moeder Floris kwamen in 1959 naar Obdam en starten daarin: fietsen, bromfietsen, landbouw mechanisatie, wasmachines en brandstof. In 1977 zijn we samengegaan en ook in de motoren begonnen, we hebben ons later gespecialiseerd, de focus alleen op de fietsen en de andere onderdelen afgestoten. De E-Bike neemt nu een grote plaats in, zowel in de winkel als het onderhoud in onze reparatie afdeling.

Inmiddels voeren we samen alweer 42 jaar het bedrijf met veel plezier. De merken die we voeren zijn: Dutch ID handgemaakte E-Bikes uit Beverwijk, Giant sportief met de krachtigste motoren, Sparta ruim assortiment en Cortina stadsfietsen en E-Bikes. De winnende heren Off-Road Giant Talon 3 en de dames Off-Road Liv Tempt 3 MTB’s zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen bij Profile Obdam ”de fietsspecialist”!

George en Jolanda van Profile Obdam ”de Fietsspecialist” wenst alle medewerkers en deelnemers aan de Kerstcross Opmeer ’n geweldige dag en tevens ‘n fijne kerst en ’n gezond – sportief 2020 toe!