Sponsor in beeld, mooij

Autobedrijf Gerard Mooij

Autobedrijf Gerard Mooij is opgericht door Gerard en Margret Mooij. De werkzaamheden zijn begonnen op 01-01-1989 waarna de officiële opening op 1 maart 1989 heeft plaatsgevonden. Gestart is met 1 monteur en op dit moment zijn er 5 vaste medewerkers en 1 stageloper/leerling in dienst.

Autobedrijf Gerard Mooij verkoopt zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Het aanbod van nieuwe auto’s bestaat uit zowel personen- als bedrijfswagens van Peugeot. Maar ook alle andere merken zijn door ons te leveren. Het aanbod van gebruikte auto’s bestaat naast diverse Peugeots ook uit occasions van andere merken. Tevens verzorgen wij ook zoekopdrachten voor gebruikte auto’s naar wens van de klant.

Sinds de oprichting heeft Autobedrijf Gerard Mooij zich gespecialiseerd in Peugeot. De voorliefde voor Peugeot komt direct voort uit de merkwaarden: comfort, dynamiek, betrouwbaarheid en veiligheid. De bedrijfsactiviteiten zijn onderverdeeld in 4 categorieën te weten verkoop, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Ook complete bandenservice, ruitschadeherstel, aircoservice- en gerichte storingsdiagnose-service wordt door ons uitgevoerd.

Naast het merk Peugeot zijn we ingericht voor alle andere automerken. Daarvoor worden steeds cursussen door onze monteurs gevolgd en is ook speciale apparatuur door ons aangeschaft. Om steeds alle eisen en nieuwe technische ontwikkelingen, zoals b.v. hybride auto’s, te volgen wordt er naast continue bijscholing ook steeds geïnvesteerd in moderne diagnoseapparatuur en –gereedschap.

Op alle gebruikte auto’s en alle overige werkzaamheden is Bovag garantie van toepassing. Ook zijn we Stek gecertificeerd voor werken aan aircosystemen. Ook zijn we sinds enige jaren toegetreden tot een kleine selecte groep van diagnose-specialisten onder de naam GMTO-diagnosespecialisten.

De klant staat bij ons al vanaf ons begin centraal en dit zal ook in de toekomst zeker niet veranderen.

Share This